Bureau Crediet Service Emmen

Wolfsbergenweg 21, 7822AV Emmen - 0591-611464 - bcs@bcsemmen.nl

 

Profiteer nu van de lage hypotheekrente!

Huidige rente 1,79 % voor een 10 jaar vaste periode met NHG.

Voorbeeld:

Hypotheek € 125.000,- bruto per maand € 395,-

Hypotheek € 150.000,- bruto per maand € 474,-

Hypotheek € 200.000,- bruto per maand € 632,-

(Voorbeelden zijn op basis van annuïteiten hypotheek en volledige aflossing)

Je hebt een huis gezien en wilt weten of je deze kunt kopen. Bereken zelf via onze site wat je maximaal aan hypotheek kunt krijgen of bel ons en wij helpen je.

Een huis kopen is voor veel mensen spannend. Logisch, want het is een grote uitgave. Wij helpen je met de aankoop van je woning en proberen duidelijkheid te verschaffen in de wereld van hypotheken.

Wij adviseren en bemiddelen van het eerste gratis en vrijblijvend adviesgesprek tot aan de notaris. Hypotheekvormen: Aflossingsvrij, annuïteit, lineair, spaar.

 

 

 

 Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag

 

Check gemakkelijk 

hoeveel jij kunt lenen! 

Hypotheek berekening 

 

 

Hypotheken 

Aflossingsvrij:

Je betaalt alleen rente

Annuïteit:  

Hierbij betaal je naast de rente maandelijks ook een bedrag aan aflossing. het maandbedrag blijft gedurende de looptijd van de rentevaste periode gelijk.

Lineair:  

Ook hierbij betaal je naast de rente een maandelijks een bedrag aan aflossing. De maandtermijn is eerst hoog en wordt gedurende de looptijd steeds iets lager.

Spaar:  

Hierbij betaal je de rente maandelijks aan de bank en de aflossing wordt opgebouwd op een aparte rekening. Aan het eind van de hypotheek wordt komt deze rekening tot uitkering en wordt ingelost op de hypotheek.

 

De mogelijkheden

Uiteraard kunt je ons ook bellen en wij geven je een indicatie van je mogelijkheden. Ook in de avonduren zijn wij telefonisch bereikbaar.

Samen met jou kijken wij wat jouw mogelijkheden zijn en zoeken voor jou de hypotheekvorm die bij je past door je huidige en toekomstige situatie te onderzoeken. Door de samenwerking met een aantal hypotheekverstrekkers kunnen wij voor jou een onafhankelijk advies opstellen en bent je niet afhankelijk van de rentes en voorwaarden van een bepaalde bank.

Wij zoeken voor jou de bank met de laagste rente en de voorwaarden die het best bij je passen.

Je hebt al een bestaande hypotheek op je woning?

Ook wanneer je reeds een hypotheek hebt kan het voor jou interessant zijn om je huidige hypotheek eens te laten bekijken door ons. Veelal levert je dat een maandelijkse besparing op.

Heb je interesse in een vrijblijvend gratis eerste advies?

Gewoon even bellen via:  0591-611464 of vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.